Følg os på:  facebook24​  google-plus  linkedin24

​Vinduesløfter 150

En vinduesløfter fra MultiHejs®​ gør dit arbejde nemmere! Hvis du er træt af tunge løft ved montering af vinduer, så kontakt os for at høre nærmere om vores vinduesløfter..

Se produkt​

Kontakt os

Out-Lift

Med en vindueslift til montering af ovenlysvinduer fra MultiHejs løses opgaven simpelt og sikkert. Vinduesløfteren* kan bruges til alle slags ovenlysvinduer og kan løfte op til 80 kg.

Se produkt​

Kontakt os

​Vinduesløfter 260

​En vinduesløfter fra MultiHejs gør dit arbejde nemmere! Hvis du er træt af tunge løft ved montering af vinduer, så kontakt os for at høre nærmere om vores vinduesløfter.

Se produkt​

Kontakt os

Portal-Lift

Vores Portal-Lift hejser nemt og sikkert ovenlysvinduer ved montering udefra. Portal-Liften er let at benytte og kan hurtigt indstilles ved det næste vindue.

Se produkt​

Kontakt os

Kundetilfredshed

Enemærke & Petersen A/S

Vi har snart brugt MultiHejs (4 stk.) i 2 år på en renoverings i opgave i Farum Midtpunkt og skal bruge de 2 stk. hejs et års tid endnu. De fungere uden problemer og er meget nemme at håndterer og bruge. Svendene har udtrykt stor tilfredshed med MultiHejs som er en stor hjælp til at montage af vinduer og store termoruder.


Mvh Michael Jochimsen

Brdr. Pedersen A/S - Byggefirma

​Vi har lige monteret 80 vinduer på Herlufholm Kostskole der vejede 126 kg. pr. stk. med hejset, som vi lige har erhvervet vil jeg påstå er det bedste der nogensinde er sket for vores branche, jeg har personligt monteret vinduer igennem 10 år og har altid løftet dem op i hullerne, med der til følgende ømhed og skader. På samme sag har nedriver lånt hejset og var også super glade, det er ganske enkelt genialt og burde være ved lov.

Mvh Tommy Ulrik

Vestegnens Vinduer A/S

Vi har brugt MultiHejsen i et års tid og den bliver brugt stort set hver dag. Den har fungeret uden problemer og er en stor hjælp ved store og tunge elementer. Vores erfaring er, at den også kan være en stor hjælp ved afmontering af eksisterende elementer og store termoruder.

Mvh Bjarne Hansen

Simonsen Tømrer & Snedker A/S

Vi har lige købt et MultiHejs, og efterfølgende afprøvet det på en renoverings opgave hvor div. vinduer blev udskiftet. Svendene udtrykte stor tilfredshed med hejset, som er en stor hjælp både i stueetage og på stillads. Det kan varmt anbefales!

På vegne af Simonsen Tømrer & Snedker

Finn Sikjær

MT Højgaard A/S

​Vi har lige indkøbt multihejset og kun afprøvet ved en vinduesudskiftning men forventer os meget af hejset. Vi har en aktuel byggesag hvor der skal monteres vinduer og præfab. elementer og her ser vi store muligheder med multihejset.

​Niels-Jørgen Düring

Wangeskog Hyrcenter AB

En för oss tidigare helt okänd produkt som har blivit en succé hos flera av våra kunder. Vi har nu beställt vår tredje Multihejs. Perfekt för montering av fönster både från marken och från ställning.

Lennart Strandin

Wangeskog Hyrcenter AB

Flemming Schou, Tømrermester

Jeg har nu anvendt MultiHejset ved adskillige vinduesopgaver, og efter en kort tilvænning er jeg blevet super glad for min nye "makker".

Det er virkelig nemt af håndtere og ligeledes let af transportere. En invistering som jeg godt kan anbefale, til andre fagfolk.

Flemming Schou, Tømrermester

Martin Gade Nielsen, Tømrermester

​I forbindelse af større renovationsarbejde med udskiftning af vinduer og døre, fald vores valg på MultiHejs.

MultiHejs har vist sig at være fornuftigt valg, den virker og er enkelt til at betjene.

Vi har været yderst tilfreds med MultiHejs!

Martin Gade Nielsen, Tømrermester

Nem Byg, Tjæreborg

Vi har invisteret i en Multihejs, den fungerer rigtig godt, -også i praksis. Den aflaster svendene ved tunge løft. Kan helt klart anbefales!

Jørgen Mathiasen, Tømrermester​

Kim Toft, Tømrermester​

​Jeg kan kun anbefale MultiHejset. Det er nu blevet meget lettere at arbejde ene mand med udskiftning af vinduer. Det er desuden en klar fordel at det ikke fylder ret meget i bilen. Kort fortalt; det er alle pengene værd.

Kim Toft, Tømrermester

Hvem er vi​

​Multi Hejs ApS

CVR-nr: 30833961

Her bor vi

Tømrervænget 7

4700 Næstved, DK

Kontakt os på

Multi Hejs ApS
Tømrervænget 7
4700 Næstved