Følg os på:  facebook24​  google-plus  linkedin24

​Vinduesløfter 150

En vinduesløfter fra MultiHejs®​ gør dit arbejde nemmere! Hvis du er træt af tunge løft ved montering af vinduer, så kontakt os for at høre nærmere om vores vinduesløfter..

Se produkt​

Kontakt os

Out-Lift

Med en vindueslift til montering af ovenlysvinduer fra MultiHejs løses opgaven simpelt og sikkert. Vinduesløfteren* kan bruges til alle slags ovenlysvinduer og kan løfte op til 80 kg.

Se produkt​

Kontakt os

​Vinduesløfter 260

​En vinduesløfter fra MultiHejs gør dit arbejde nemmere! Hvis du er træt af tunge løft ved montering af vinduer, så kontakt os for at høre nærmere om vores vinduesløfter.

Se produkt​

Kontakt os

Portal-Lift

Vores Portal-Lift hejser nemt og sikkert ovenlysvinduer ved montering udefra. Portal-Liften er let at benytte og kan hurtigt indstilles ved det næste vindue.

Se produkt​

Kontakt os

​Idéen bag MultiHejs® opstod, da jeg i 2007 valgte at blive selvstændig tømrermester.

Jeg opdagede hurtigt, at jeg – ude hos kunderne – stod med en større udfordring med tunge vinduer, som var svære at klare alene.

Der var altså et behov for et ordentligt hejsesystem, i form af en vinduesløfter, der kunne betjenes af én mand alene og som samtidigt ville være let at håndtere og transportere.

Specialdesignet vinduesløfter

​På dette tidspunkt var der ingen af de daværende produkter på markedet, som kunne opfylde mine krav til en vinduesløfter, og derfor endte jeg med at udvikle min egen vinduesløfter, som kunne opstilles foran vinduerne.

Dette blev startskuddet til åbningen af MultiHejs® i 2009.

Nytænkende og nyskabende firma

​Vi er i dag en virksomhed med fokus på effektive hjælpemidler, som er designet til at klare tunge løft, og ud over en vinduesløfter har vi nu også udviklet 2 typer af lifte til montering af ovenlysvinduer.


Vores vision er, at alle skal have mulighed for gode arbejdsvilkår, blandt andet med en glasløfter og vinduesløfter. Derfor arbejder vi stadig på nye idéer og løsninger til branchen.
Har I en opgave, som ikke kan løses med et af de nuværende produkter, så hjælper vi gerne med en løsning til jer. Også til andre typer af løft, end vinduer.

Vores produkter kan bruges af alle og er udført med fokus på sikkerhed, arbejdsmiljø og kvalitet. Vores vinduesløfter, samt andre produkter, er alle lavet i aluminium for at minimere vægten ved transport og flytning.

Alle produkter er desuden CE-mærket i henhold til maskindirektivet.

Gå till Multi-Hejs eller Out-lift eller Portal-lift.

Hvem er vi​

​Multi Hejs ApS

CVR-nr: 30833961

Her bor vi

Tømrervænget 7

4700 Næstved, DK

Kontakt os på

Multi Hejs ApS
Tømrervænget 7
4700 Næstved