Følg os på:  facebook24​  google-plus  linkedin24

​Vinduesløfter 150

En vinduesløfter fra MultiHejs®​ gør dit arbejde nemmere! Hvis du er træt af tunge løft ved montering af vinduer, så kontakt os for at høre nærmere om vores vinduesløfter..

Se produkt​

Kontakt os

Out-Lift

Med en vindueslift til montering af ovenlysvinduer fra MultiHejs løses opgaven simpelt og sikkert. Vinduesløfteren* kan bruges til alle slags ovenlysvinduer og kan løfte op til 80 kg.

Se produkt​

Kontakt os

​Vinduesløfter 260

​En vinduesløfter fra MultiHejs gør dit arbejde nemmere! Hvis du er træt af tunge løft ved montering af vinduer, så kontakt os for at høre nærmere om vores vinduesløfter.

Se produkt​

Kontakt os

Portal-Lift

Vores Portal-Lift hejser nemt og sikkert ovenlysvinduer ved montering udefra. Portal-Liften er let at benytte og kan hurtigt indstilles ved det næste vindue.

Se produkt​

Kontakt os

Vinduesløfter gør dit arbejde lettere!

​Er du træt af tunge løft, når du monterer vinduer? Så skal du have en vinduesløfter fra MultiHejs®.

Vores vinduesløfter er særligt designet til vinduesmontering og er et ideelt redskab til vinduestømrere, glarmestre samt andre, der arbejder med glas- og vinduesløft.

Vi producerer vindueshejs, som både kan bruges af større entreprenørvirksomheder og mindre enkeltmandsfirmaer. Vi har altså den rette vinduesløfter til ethvert formål.

Spar tid og penge med en vinduesløfter

Hos MultiHejs® får du særdeles konkurrencedygtige priser på lige præcis den vinduesløfter du søger. Dertil vil du kunne skåne dig selv og dine medarbejdere for tunge og besværlige vinduesløft, glasløft samt uhåndterbar ovenlysmontering.

Du investerer altså ikke blot i en smart og moderne vinduesløfter, men forbedrer samtidig arbejdsforholdene, som i sidste ende giver gladere medarbejdere med færre sygedage.

Dermed bidrager en vinduesløfter til en mere effektiv arbejdstid og er samtidigt let at montere, indstille og flytte. Dette giver dig således økonomiske og tidsmæssige besparelser og aflaster ikke bare dine egne og medarbejderes tunge løft, men også hele arbejdsgangen.

Kontakt os for mere information

Har du brug for nærmere information om vores vindues- og glasløfter, eller ønsker du et tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 35 60 91, e-mail multihejs@multihejs.dk eller via vores kontaktformular her på siden.

Vinduesløfter 150​

Vinduesløfter 260​

​Fordelene ved MultiHejs® vinduesløfter​​

✔ ​Høj sikkerhed, mindsk tunge løft og arbejdsskader.

✔ ​Opstilles på kun 5 min.

✔ ​Let at håndtere, transportere og montere

✔ ​Sammenfoldet, fylder det ikke mere end en wienerstige

✔ ​Monter vinduer ene mand

✔ ​​Kan tilpasses "alle" typer vinduesløft og glasløft

✔ ​Løftespil med mulighed for halv hastighed​

✔ ​Kan bruges fra stillads og terræn

✔ ​Findes til almindelig vinduesmontering og ovenlysmontering

✔ ​CE-mærket

✔ ​Høj effektivitet

✔ ​Høj sikkerhed​

✔ ​Opfyld arbejdstilsynets regler for tunge løft

Hvem er vi​

​Multi Hejs ApS

CVR-nr: 30833961

Her bor vi

Tømrervænget 7

4700 Næstved, DK

Kontakt os på

Multi Hejs ApS
Tømrervænget 7
4700 Næstved